Ik ben Takoda.
 
Ik ben nu nog klein maar ik zal een van de groten van deze aarde worden. Met deze naam is een introductie bijna overbodig, Takoda is Sioux voor “friend to us all’ en deze naam is mij gegeven als ‘self fulfilling profecy’; ik kwam op 23 juli 2009 in Bunnik wonen bij Majicou en Yuma en het was de bedoeling van ons vrouwmens dat we vriendjes zouden worden.
P7250087

 
Ik heb er 276 uur ofwel 11,5 dagen voor nodig gehad maar nu is het zover: ik wordt zowel door Majicou als door Yuma liefdevol gewassen en mag tegen hun warme lijven aankruipen om te slapen.

Ik werd op een donderdagavond tegen etenstijd weggehaald bij mijn moeder en broertje. Er werd een zwarte reismand klaargezet met een babydekentje erin en ik besloot dat ik wel mee wilde dus ik kroop erin en ging lekker slapen. We reden een half uurtje in de auto en toen werd ik neergezet in mijn nieuwe huis.


P7230082

Twee grote zwarte katten kwamen kijken; de ene was behoedzaam en op zijn hoede, de andere was niet vriendelijk en niet van zin zijn huis met me te delen. Maar ik heet niet voor niks Takoda.......
Uiteraard heb ik een plan! Want ik ben klein en schattig dus al gauw had ik het voor elkaar, hihi.

P7280120

Kater Majicou is zelfs zo lief om mij te wassen en omdat het dan net voelt alsof mama mij weer wast, probeer ik of hij ook lekker warme melk voor me heeft.......


P8140175